Turvallista ja kokonaisvaltaista sähköpalvelua

Sähkösuunnittelu Salon ja Turun seudulla

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sähköasennus Samro toteuttaa onnistuneet ja turvalliset sähkösuunnitelmat pienkohteisiin, esim. omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja hallit. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä Salon ja Turun alueella sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan työskentelemme myös muualla Suomessa.

Onnistunut sähkösuunnittelu joka tilaan

Tarjoamme ensiluokkaista sähkösuunnittelua kaikkiin kohteisiin. Meiltä saat kustannustehokkaat ratkaisut sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Suunnittelu alkaa asiakkaan tarpeista ja toiveista, ja yhdessä ammattilaisen kanssa lopputuloksesta saadaan halutunlainen.

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Alapuolella muutamia kuvia asennus- ja huoltokohteista.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköasennus Samro
Ainolantie 45
25130 MUURLA

Y-tunnus: 2126136-5
Puh: 040 508 9226

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköasennus Samro:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa